Moderátor Dado Nagy uviedol na prvej tohto-ročnej prezentácii v  bratislavskom kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej ulici (4. januára) knihu, ktorej titul je na úvod roka ako stvorený – Dobrý rok. Jej autor je šéfkuchár Pavol Lipták (na foto Petra Procházku vľavo) a do knižky pripravil 120 receptov, ktoré zoradil podľa ročných období. K  vyskúšaným receptom pridal zoznam surovín, ktoré treba mať stále doma v zásobe, a sezónne, ktoré nám nenúka len ročné obdobie, ale aj supermarkety. Podľa autorovho nákupného zoznamu vám v kuchyni nebudú chýbať dôležité suroviny a navyše aj ušetríte. Pavlovi Liptákovi totiž nejde o predvádzanie exotických gurmánskych špecialít, ale aj o  zdravú výživu celkom nenáročných stravníkov. Aj preto kuchársku knihu pripravil v spolupráci s MUDr. Igorom Bukovským, PhD., s ktorým už spoločne ,,uvarili“ knihu zdravých receptov Hneď to bude. Igor Bukovský uviedol svoj knižný projekt – dvojknihu Návod na prežitie pre bejby a Hneď to bude, Anjelik