Kniha Turca 2021

Turčianska knižnica v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja vyhlasuje 14. ročník ankety o najkrajšiu a najzaujímavejšiu regionálnu knihu KNIHA TURCA 2021.

Do ankety môžu byť prihlásené publikácie, ktoré vyšli v roku 2021 a viažu sa na región Turiec prostredníctvom autorov alebo tém.

Nominovať jednotlivé knihy do ankety môžu autori, vydavatelia alebo čitateľská verejnosť od 24. januára do 28. februára 2022. Nominované knihy budú rozdelené do dvoch kategórií – odborná literatúra a beletria.

Od 1. marca budú môcť čitatelia, ale aj široká verejnosť, odovzdať svoj hlas vypísaním hlasovacieho lístka v Turčianskej knižnici alebo v online hlasovaní na stránke www.turcianskakniznica.sk.
Nominované knihy budú postupne zverejňované na web stránke a facebooku knižnice a vystavené na pracovisku beletrie v Turčianskej knižnici v Martine (Divadelná 5).

Hlasovanie bude prebiehať do 8. apríla 2022. Výsledky hlasovania budú slávnostne vyhlásené 26. apríla 2022 v priestoroch Turčianskej knižnice. Ocenení budú traja autori v každej kategórii s najväčším počtom hlasov.

Propozície kniha Turca 2021 TU

Nominačný list TU

  • Kniha Turca 2021 - 0