Leháro

Motivačnú trénerku Editu Sipeky s typickou čelenkou, ktorá dlhé roky dopĺňa  jej nezameniteľný imidž, netreba osobitne predstavovať.  Jej knihy Vysoká škola chudnutiaMoje báječné ženy sa stali bestsellermi. Za Vysokú školu chudnutia  získala Sipeky  roku 2004 Mimoriadne ocenenie. Predalo sa 100 000 výtlačkov tejto knihy. Edita Sipeky zrozumiteľne a trpezlivo vysvetľuje, prečo a ako priberáme, ale predovšetkým radí, čo s prebytočným sadlom a kilogramam navyše vie o tom svoje. Sama sa z 95-kilogramovej guličky premenla na štíhlu 58-kilogramovú dámu.

V najnovšej knihe Leháro s podtitulom Chudnime v pohode a bez námahy nájdu čitatelia, kapitoly: Čo ženy nechcú počuť, Rady z Editinho seminára, Som v kríze, čo s ňou?, Vplyv Mesiaca, Cviky pre zdravie a krásu. Autorka radí, ako na to, aby sme sa  bez zbytočného trápenia diétami zbavili tuku, a podľa možnosti navždy. S humorom opisuje  vlastné výstrelky pochybenia pri chudnutí.  A prečo sa  kniha volá Leháro? Aj relax  je súčasťou chudnutia.

Na prezentáciu do bratislavského Sveta knihy prišla autorka neskoro, uviazla v dopravnej zápche. Všetci jej meškanie radi prepáčili, lebo spolu s ňou prišla do kníhkupectva aj skvelá nálada a pozitívna energia. Pre obdivovateľky Edity Sipeky máme dobrú správu. Nemusia čakať na ďalšiu knižku, lebo od mája sa objaví jej časopis.

-bi-