London Book Fair 2019

Termín Londýnskeho medzinárodného knižného veľtrhu je v tomto roku v marci, takže v čase od 12. do 14. marca oslávi tento prestížny knižný veľtrh, známy pod skratkou LBF už 48. ročník.

Londýnsky medzinárodný knižný veľtrh, s účasťou vystavovateľov z viac ako 60 krajín sveta a s počtom vystavovateľov viac ako 1000, je jedným z najvýznamnejších a najnavštevovanejších kontraktačných knižných veľtrhov prevažne anglofónneho sveta a je určený výhradne pre profesionálnych návštevníkov.

Aj tohtoročný veľtrh sa opäť  vo výstavnej hale Olympia Kensington.

Anglická strana pripravila pavilón MARKET FOCUS v duchu čestného hosťovania Indonézie. Pre návštevníkov sú pripravené početné odborné semináre a podujatia o autorských právach, ktoré sa budú konať súbežne z knižným veľtrhom.

V slovenskom národnom stánku s číslom 5 C 140 bude v tomto roku na rozlohe 22 metrov štvorcových vystavených vyše 300 titulov z produkcie 29 slovenských vydavateľstiev.

Prítomnosť na tomto knižnom podujatí je považovaná za jednu z kľúčových v rámci organizovania účasti Slovenska na medzinárodných knižných veľtrhoch.

Viac informácií na: http://www.londonbookfair.co.uk/

(titulná fotografia:  stánok LIC z London Book Fair 2017)