Medzinárodný knižný veľtrh vo Frankfurte nad Mohanom 2022

Frankfurtský medzinárodný knižný veľtrh, organizovaný od roku 1949 spoločnosťou Frankfurter Buchmesse GmbH je v súčasnosti najväčším knižným veľtrhom na svete.

Tohtoročný 74. ročník bude prebiehať v duchu čestného hosťovania Španielska, pod mottom „Creatividad Desbordante“ a prezentovať nové trendy súčasného literárneho a kreatívneho priemyslu.
Frankfurtský knižný veľtrh sa v termíne od 19. do 23. októbra stane miestom stretnutí zástupcov vydavateľského priemyslu z viac ako deväťdesiatich krajín sveta.
Národná expozícia Slovenskej republiky, ktorú pripravilo Literárne informačné centrum sa bude nachádzať na prízemí haly 4, na pozícií B 64. V slovenskom stánku sa bude na rozlohe 48 m2 prezentovať viac ako päťdesiat slovenských vydavateľských subjektov s produkciou vyše päťsto knižných titulov.
V stredu 19. októbra o 16.00  privíta slovenský stánok spolu s organizačným tímom Frankfurtského knižného veľtrhu účastníkov Špeciálneho programu pre vydavateľov z Ukrajiny a susedných krajín. Hostia budú môcť nadviazať kontakty so zástupcami prítomných slovenských vydavateľstiev a spoznať odporúčané tituly z oblasti slovenskej beletrie, literatúry faktu, poézie a tvorby pre deti a mládež.

Bližšie informácie na: http://www.book-fair.com