Prestížne slovenské zastúpenie na Medzinárodnom knižnom veľtrhu vo Frankfurte nad Mohanom 2018

Termín veľtrhu: 10. - 14. októbra 2018

Na jubilejnom 70. ročníku Medzinárodného knižného veľtrhu vo Frankfurte nad Mohanom sa v októbri 2018 predstaví ako čestný hosť Gruzínsko. Budú ho reprezentovať spisovatelia, umelci, ktorí vystúpia na početných sprievodných podujatiach, a samozrejme množstvo knižnej produkcie, a  to nielen na pôde veľtrhu, ale aj v samotnom meste Frankfurt. Víkend na veľtrhu bude venovaný študentom a vzdelávaniu na akademickej pôde.

Národná expozícia Slovenskej republiky, ktorú pripraví Literárne informačné centrum, bude tradične na prízemí haly 5, tentoraz  v stánku C 116. Na rozlohe 48 m2 sa predstaví 55 slovenských vydavateľských subjektov s produkciou vyše 500 knižných titulov.  Na pôde slovenského stánku sa vo štvrtok 11. októbra o 16.00 hod. uskutoční priateľské stretnutie s autormi, prekladateľmi, so zahraničnými vydavateľmi, knižnými odborníkmi a obchodnými partnermi so zameraním na čestné hosťovanie v Paríži na Livre Paris v marci 2019.

Senzáciou je, že známy slovenský autor Michal Hvorecký sa predstaví v sobotu 13. 10. o 14.30 na Modrej pohovke a bude prezentovať nemecké vydanie svojej knihy Troll.

Bližšie informácie na: http://www.book-fair.com