Slniečko opäť na Dobrom trhu

Literárne informačné centrum sa aj tento rok zapojí do Dobrého trhu, ktorý sa koná na Námestí SNP a v jeho okolí už túto nedeľu 15.decembra. 

Dobrý trh je podujatie, ktoré od roku 2011 oživuje mestský verejný priestor, podporuje malovýrobcov a kvalitné domáce výrobky a produkty rozmanitých kultúr. Literárne informačné centrum sa už 3. rok zapojí do jeho vianočnej edície na Námestí SNP v Bratislave. Viac informácií k samotnému trhu nájdete na webe alebo Facebooku

Keďže LIC pripravuje na nedeľu 15.12. program orientovaný najmä na deti, aj tento rok zastrešuje program v predajni Knihy LIC umelecký časopis pre deti Slniečko. Predajňa bude tento deň otvorená od 10:00 do 18:00. Počas týchto hodín poskytujeme celodennú zľavu 10% na detské knihy. Navyše vám ku každému nákupu darujeme špeciálnu zimnú pohľadnicu s ilustráciou Adely Režnej. Výstavu ilustrácií tejto autorky, ktorá prispieva aj do Slniečka a sama nielen kreslí, ale aj píše, bude prebiehať počas celého dňa. Záujemcom tradične rozdáme časopis Slniečko úplne zadarmo. 

Ako každý rok prinášame aj literárny program pre deti aj dospelých: o 13:00 divadelník a komik Jakub Lužina prečíta niekoľko častí zo seriálu Lesmírna odysa. Príbehy Krejzíka a Nuduarda vychádzajú ako čítanie na pokračovanie v Slniečku a Jakub ich píše spolu so Soňou Urikovou.
O 14:00 sa o zábavu z výkladu postará nenapodobiteľný Braňo Jobus. Predstaví svoje knihy Zberný dvor, Žubrienky inštalatérky a ďalšie. Braňo Jobus je stálicou v programe na Dobrom trhu a jeho hudobno-literárna šou baví okoloidúcich aj návštevníkov predajne. Jeho tituly budú na predaj a autor ich každému rád podpíše.

Srdečne vás všetkých pozývame do našej predajne! Podujatie "Slniečko na Dobrom trhu" nájdete aj na Facebooku

Fotografie pochádzajú z minuloročného podujatia Slniečko na Dobrom trhu. 

  • Slniečko opäť na Dobrom trhu - 0
  • Slniečko opäť na Dobrom trhu - 1
  • Slniečko opäť na Dobrom trhu - 2
  • Slniečko opäť na Dobrom trhu - 3