Príbehy si vymýšľam od malička, v puberte som napísala prvý dievčenský román, ktorý dodnes leží v šuplíku. Napokon som sa našla v románoch pre dospelých. Som jedna z mála autorov, ktorí píšu perom na papier. Je s tým oveľa viac práce, ako ťukať príbeh priamo do počítača, no takto mi to vyhovuje. Moja prvá kniha Zmätok v srdci vyšla v roku 2010, keď sa mi narodil syn. Pamätám si, ako som vyplašila manžela. Volala som mu do práce krátko po tom, ako ma kontaktovala pani Valéria Malíkova z vydavateľstva Ikar. Bola som taká vzrušená a nadšená, až sa manžel zľakol, že predčasne ideme do pôrodnice. V lete sa mi narodil syn, na jeseň vyšiel môj prvý román, ktorý dodnes považujem za svoje ďalšie dieťa. Odvtedy mi vyšli romány Až na dno, Budem tvojimi očami, Keď slzy liečia. Začiatkom tohto roka sa dostala na pulty kníhkupectiev moja najnovšia kniha Dve tváre dvoch mužov (všetky Ikar).

Po inšpirácie nechodím ďaleko. Námetov na dobrý román je všade dosť, stačí sa poobzerať a počúvať. Všetky moje romány sú o obyčajných ženách, ktoré majú menšie či väčšie problémy. Na druhej strane sa vždy snažím vložiť do knihy nejakú hlbokú myšlienku. Dúfam, že moje príbehy dokážu čitateľov povzbudiť, prípadne v nich nájdu radu alebo sa v nich nájdu sami. Námet na román Dve tváre dvoch mužov sa mi rodil v mysli už počas písania predošlej knihy. Je to príbeh plný prekvapení, s nečakaným záverom, s nádychom detektívky. Inšpirovala ma dnešná náročná doba, keď ľudí hodnotíme podľa krásy a úspechu. Mylne sa domnievame, že úspech závisí od peknej tváre a šťastie od množstva peňazí. V príbehu sa stretnú dva protiklady, na jednej strane bývalý väzeň, na druhej atraktívny, úspešný doktor. Hlavná hrdinka, inak praktická, rozumne zmýšľajúca žena, podľahne falošnému šťastiu. Postupne odkrýva karty a zhrozene zisťuje, že nič nie je tak, ako sa nazdávala...

Začiatkom roka som poslala do vydavateľstva ďalší hotový rukopis. Dúfam, že nakoniec tiež vyjde v knižnej podobe. A momentálne po krátkej prestávke pripravujem v poradí už siedmy rukopis.