Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Jozef Kerekréty
Haccp v praxi
Pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ.
Vydavateľstvo
DR. JOSEF RAABE SLOVENSKO, s. r. o.
Počet strán
169
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2004
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Slovenský jazyk
Poradie vydania
1.
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
80-89182-01-1
Druh väzby
Brožovaná
Autor
Jozef Kerekréty