Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
MONTANARI, Massimo
Hlad a hojnosť
Dejiny európskeho stravovania.
Vydavateľstvo
Kalligram
Počet strán
219
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2004
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Talianský jazyk
Poradie vydania
1
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
80-7149-562-X
Druh väzby
Viazaná
Prekladateľ
M. Štefánková
Autor
MONTANARI, Massimo