Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Nová kuchárska kniha
Kniha obsahuje približne 1000 receptov gazdiniek z konca 19. a začiatku 20. storočia. Kniha vychádza v podobe v akej vyšla prvýkrát v roku 1914.
Vydavateľstvo
OZ KUL-TUR
Počet strán
414
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2018
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Slovenský jazyk
Poradie vydania
1. (v OZ KUL-TUR)
Miesto vydania
Zvolen
ISBN
978-80-9718-593-0
Druh väzby
Viazaná
Zostavovateľ
Terézia Vansová
Autor