Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Slovenská kuchárka / Slovak Cuisine
Dvojjazyčná kniha receptov slovenskej kuchyne. Kapitoly: Polievky, Šaláty, Mäsové jedlá, Mäsovo-zeleninové jedlá, Bezmäsité jedlá, Múčne jedlá, Múčniky, Veľká noc, Vianoce, Silvester a Nový rok.
Vydavateľstvo
Príroda
Počet strán
88
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2010
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Slovenský jazyk
Poradie vydania
1.
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
978-80-07-01818-1
Druh väzby
Viazaná
Zostavovateľ
Katarína Marettová. Do angličtiny preložila Mária Koštialová
Ilustrátor
foto Vladimír Horecký
Autor