Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Slovenské špeciality
Vybrané recepty prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov F. Janatu od polievok po dezerty.
Vydavateľstvo
Foxi
Počet strán
90
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2004
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Slovenský jazyk
Poradie vydania
1.
Edícia
Recepty
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
80-7147-311-1
Druh väzby
Brožovaná
Autor