MOMI, Alvarez

Talianske rizoto

Kuchárska kniha šéfkuchára z talianskej Verony, ktorý od roku 2009 pôsobí v hoteli Ostredok v Demänovskej doline, venovaná špeciálne ryži. Po úvode autora a jeho praktických radách pri príprave ryže nasledujú receptové časti: Ryža ako príloha, Rizotá a Ryžové polievky. Okrem farebného vyobrazenia hotových jedál poteší aj praktický priestor na vlastné recepty a poznámky na konci knihy.

Vydavateľstvo

Počet strán

120

Jazyk vydania

Slovenský jazyk

Rok vydania

2011

Typ diela

Iné

Druh diela

65 Kuchyňa. Potravinárstvo

Jazyk originálu

Talianský jazyk

Poradie vydania

1.

Miesto vydania

Bratislava

ISBN

978-80-8114-092-1

Druh väzby

Viazaná

Ilustrátor

foto Ivan Čaniga

Prekladateľ

Veronika Rubintová

Autor

MOMI, Alvarez