Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Anna Ostrihoňová
Anna Hrčková
Tradičné jedlá a špeciality regiónov Poodří a Podpoľania
Regionálna kuchárka s netradičnými receptami pochádzajúcimi z Čiech a Slovenska.
Vydavateľstvo
BIANstudio
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2015
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Slovenský jazyk
Poradie vydania
1.
Miesto vydania
Detva
ISBN
978-80-971875-1-4
Druh väzby
Viazaná
Autor fotografie
Ján Ľupták, Maroš Bauer, Yvona Masmanidu
Autori
Anna Ostrihoňová
Anna Hrčková
Ďalšie diela autora
Anna Ostrihoňová
2018,
1. vydanie
Detva