Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Zuzana Sakara Antalíková
Varenie a rawenie
Kuchárska kniha s 86 receptami bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru.
Vydavateľstvo
Fortuna Libri
Počet strán
192
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2016
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Slovenský jazyk
Poradie vydania
1.
Edícia
Fortuna Praxis
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
978-80-8142-576-9
Druh väzby
Brožovaná
Autor
Zuzana Sakara Antalíková