Písanie sa pre mňa stalo závislosťou, oddychom, prácou i potešením. Podarilo sa mi naplniť svoje sny a som za túto možnosť nesmierne vďačná. Začala som tvoriť v čase, keď som sotva vedela skladať písmená do viet, no fantázia, ktorej som mala na rozdávanie, sa jednoducho pýtala von. Čítala som veľa a rôzne žánre, no našla som sa práve v historických románoch a takých skvelých autorkách, ako boli Zagorka, Benzoniová, Golonovci... Celé roky som cielene vyhľadávala všetko, čo „páchlo“ históriou, a presiakla som ňou skrz na skrz – to sa zákonite muselo odraziť aj v mojej tvorbe. Dlho som sa orientovala len na zahraničie, kým som naozaj s prekvapením zistila, že tá naša história je rovnako nádherná a zaujímavá, že stojí za to skúsiť písať o našich hradoch a rodoch, cielene vyhľadávať zaujímavosti a pretvoriť ich do knihy. Nie som historik, fakty používam len ako kulisu, ústredným motívom je vždy ľúbostný príbeh, no snažím sa, aby bol uveriteľný, pútavý pre čitateľa, originálny, aby zaujal a možno trochu prekvapil, pretože tak to mám rada aj ja ako čitateľka.

Vydavateľstvo Slovenský spisovateľ v roku 2008 vydalo moju prvotinu Zlatníkova chovanica a tá sa úspešne presadila na trhu, čo ma ako autorku nesmierne potešilo. Zatiaľ posledná – deviata – kniha Rytierova česť vyšla pred Vianocami a dej sa odohráva prevažne na hrade Makovica, dnešnom Zborove, keď panstvo patrilo šľachtickému rodu Cudarovcov. Momentálne pripravujem knihu Verenica, ale keďže rok je dlhý, verím, že sa mi podarí ešte niečo nové napísať.

Som vďačná svojim čitateľom za ich záujem, pozitívne recenzie, maily, správy, práve tie ma posúvajú dopredu. V ponuke vydavateľstiev je mnoho žánrov, každý si môže nájsť ten svoj, ktorý preferuje vo vzácnych chvíľach oddychu. Ja som si vybrala historickú romantiku aj ako čitateľka, aj ako autorka, a táto práca ma napĺňa a baví. A som vďačná vydavateľstvu Slovenský spisovateľ, že mi dalo príležitosť uskutočniť svoje sny.