Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
SCHLETT, Siegfried
100 najdôležitejších potravín
Praktická príručka ortomolekulárneho lekára, ktorý vybral 100 najdôležitejších potravín pre zdravie - všetky potraviny sú systematicky rozpracované na jednotlivých stranách a dvojstranách s vyobrazením, opisom, účinkom i receptami.
Vydavateľstvo
Ikar
Počet strán
248
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2008
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Nemecký jazyk
Poradie vydania
1.
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
978-80-551-1521-4
Druh väzby
Viazaná
Prekladateľ
Judita Melcerová
Autor
SCHLETT, Siegfried