Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Cestovinové variácie. Recepty, praktické rady
Rozličné recepty na cestoviny s bežnými potravinovými zložkami i pikantnými plnkami s užitočnými informáciami o energetickej hodnote jedla a čase jeho prípravy.
Vydavateľstvo
Ikar
Počet strán
96
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2002
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Nemecký jazyk
Poradie vydania
1.
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
80-551-0243-0
Druh väzby
Viazaná
Prekladateľ
Katarina Bobríková
Autor