Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
MANDŽUKOVÁ, Jarmila
Čo jesť, keď...
Prehľadná publikácia s odporučenými potravinami, vitamínmi a minerálmi vhodnými pri jednotlivých zdravotných ťažkostiach.
Vydavateľstvo
Príroda
Počet strán
215
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2011
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Český jazyk
Poradie vydania
1.
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
978-80-07-01933-1
Druh väzby
Viazaná
Prekladateľ
Ľubica Janeva
Autor
MANDŽUKOVÁ, Jarmila