Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
V hlavnej úlohe zelenina
Príručka predstavuje všetky spôsoby použitia vyše 50 druhov zeleniny v kuchyni a jej pestovanie.
Vydavateľstvo
Tarsago Slovensko
Počet strán
319
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2015
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Anglický jazyk
Poradie vydania
1.
Edícia
Reader´s Digest
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
978-80-8097-217-2
Druh väzby
Viazaná
Prekladateľ
Oleg Paulen, Martina Klobučníková, Katarína Bukovenová, Jana Bertóková
Autor