Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Zdenka Horecká
To najlepšie z mäsa
Kniha receptov s farebnými fotografiami obsahuje hlavné kapitoly: Tmavé mäso, Hydina, Ryby, Varíme a grilujeme v prírode.
Recenzie, články a rozhovory
Recenzia
TO NAJLEPŠIE Z MÄSA - Zdenka Horecká – Vladimír Horecký
Vydavateľstvo
Perfekt
Počet strán
130
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2010
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Slovenský jazyk
Poradie vydania
1.
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
978-80-8046-479-0
Druh väzby
Viazaná
Ilustrátor
foto Vladimír Horecký
Autor
Zdenka Horecká
Ďalšie diela autora
Všetko
Zdenka Horecká
2014,
1. vydanie
Hrnčeková kuchárka
Zdenka Horecká
Vladimír Horecký
2015,
1. vydanie
Veľká rodinná kuchárka bez mäsa
Zdenka Horecká
2010,
1. vydanie
To najlepšie z múčnikov
Zdenka Horecká
Vladimír Horecký
2009,
1. vydanie
Domáce cestoviny a jedlá z nich