Recenzia
29.12.2006

Pečivo na slávnostné príležitosti

Pečivo na slávnostné príležitosti

Bratislava, Ikar 2006

Kuchárska knižka je zväčša darček ,,na istotu“. Kuchárskym a cukrárskym začiatočníkom sa stane užitočným poradcom, skúseným harcovníkom rozšíri ich repertoár. Recepty z Ikaru s podtitulom Vynikajúce drobné pečivo, koláče, torty a pečené darčeky pochádzajú od zakladateľky aj u nás populárneho módneho časopisu Burda pani Aenne Burda. Okrem zaujímavých a odskúšaných receptov a krásnych fotografií tu nájdeme osobitnú kapitolu receptov na koláče a pečivo pre diabetikov a všetko základné, čo treba o pečení vedieť. Od druhov cesta cez potrebné nástroje, prísady až po čas a teplotu pečenia. Je to taký malý výkladový cukrársky slovník. Prehľadná, zrozumiteľná a graficky veľkoryso riešená plnofarebná publikácia priam láka pustiť sa do pečenia.