London Book Fair 2020

Londýnsky medzinárodný knižný veľtrh sa v roku 2020 bude konať v marci.

Veľtrh je z dôvodu obavy zo šírenia koronavírusu zrušený. 

 

Termín Londýnskeho medzinárodného knižného veľtrhu je v roku 2020 v marci, takže v čase od 10. do 12. 3. oslávi tento prestížny knižný veľtrh, známy pod skratkou LBF, už 49. ročník.

Londýnsky medzinárodný knižný veľtrh je s účasťou vystavovateľov z viac ako 60 krajín sveta a s počtom vystavovateľov viac ako 1000 jedným z najvýznamnejších a najnavštevovanejších kontraktačných knižných veľtrhov prevažne anglofónneho sveta. Veľtrh je určený výhradne pre profesionálnych návštevníkov.

Aj tohtoročný veľtrh sa opäť koná vo výstavnej hale Olympia Kensington.

Anglická strana predstaví pavilón MARKET FOCUS v duchu čestného hosťovania Sharjah. Pre návštevníkov sú pripravené početné odborné semináre a podujatia o autorských právach, ktoré sa budú konať súbežne s knižným veľtrhom.

V slovenskom národnom stánku s číslom 5 C 140 bude v  na rozlohe 14 mvystavených cez 300 titulov z produkcie viac ako 30 slovenských vydavateľstiev.

Prítomnosť na tomto knižnom podujatí je považovaná za jednu z kľúčových v rámci organizovania účasti Slovenska na medzinárodných knižných veľtrhoch. Návštevu národného stánku potvrdili početní slovenskí vydavatelia a tlačiari a tiež zástupcovia slovenského veľvyslanectva v Londýne.

 

Viac informácií na: http://www.londonbookfair.co.uk/