Books from Slovakia
Vyhľadávanie
Vyhľadávanie
Prihlásiť sa
sk
O NÁS
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Viac
Podujatia, súťaže a jubilanti
Výzvy, dotácie, štipendiá
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Autorské zápisníky
Ocenenia
sk
O SLC
SLOLIA
Autori
Diela
Inštitúcie
Časopisy
Eshop
Podujatia a Literárne súťaže
Články
Novinky
Recenzie
Rozhovory
Ukážky z diel
Ocenenia
Prihlásiť sa
Ján Keresteš
Mlieko vo výžive ľudí
Chovateľské podmienky a ich vplyv na kvalitu mlieka, technologické postupy výroby syrov, ochrana mliekarenských výrobkov na Slovensku.
Vydavateľstvo
CAD PRESS
Počet strán
649
Jazyk vydania
Slovenský jazyk
Rok vydania
2016
Typ diela
Iné
Druh diela
65 Kuchyňa. Potravinárstvo
Jazyk originálu
Slovenský jazyk
Poradie vydania
1.
Miesto vydania
Bratislava
ISBN
978-80-88969-72-3
Druh väzby
Viazaná
Autor
Ján Keresteš
Ďalšie diela autora
Všetko
Ján Keresteš
2009,
1. vydanie
Biotechnológie, výživa a zdravie
Ján Keresteš
2008,
1. vydanie
Ovčiarstvo na Slovensku
Ján Keresteš
Ján Selecký
2005,
1. vydanie
Syrárstvo na Slovensku - história a technológie
Karol Herian
Ján Keresteš
2015,
1. vydanie
Klenovecký syrec – obnovená história