Slovensko na London Book Fair 2024

Výstavná hala Olympia nachádzajúca sa v srdci Londýna, v termíne od 12. do 14. marca 2024,  privíta viac ako 1000 vystavovateľov a 30 000 vydavateľských profesionálov z celého sveta na obľúbenom London Book Fair.

Tento veľtrh je určený výhradne pre profesionálnych návštevníkov a patrí k jedným z najvýznamnejších a najnavštevovanejších kontraktačných knižných veľtrhov prevažne anglofónneho sveta. Kladie dôraz na prehlbovanie obchodných vzťahov a umožňuje tak rozširovanie obchodných príležitostí.

Počas troch veľtržných dní sa môžu profesionáli z knižnej brandže tešiť taktiež na širokú ponuku – viac ako 100 odborných seminárov a konferencií na 8 prezentačných platformách veľtrhu.

V slovenskom národnom stánku s číslom 6 G 20, ktorý zabezpečuje Slovenské literárne centrum, bude na rozlohe 10,5 m2 vystavených vyše 150 titulov z produkcie 30 slovenských vydavateľstiev.

Návštevu národného stánku potvrdili početní slovenskí vydavatelia, tlačiari, reprezentanti zahraničných vydavateľských domov a prekladatelia.

V predvečer tohto dôležitého knižného podujatia sa uskutoční stretnutie zástupcov SLC a prekladateľov zo slovenského jazyka do angličtiny na pôde slovenského veľvyslanectva v Londýne.

 

Viac informácií: http://www.londonbookfair.co.uk/


Foto: Facebook The London Book Fair (príspevok od Team JLL)

  • Slovensko na London Book Fair 2024 - 0
  • Slovensko na London Book Fair 2024 - 1