Publikujem od svojich štrnástich rokov – poviedky, fejtóny, rozprávky, príbehy zo života. Ich počet už presiahol dvetisíc. Prvú poviedku mi sfilmovali v Slovenskej televízii, keď som mala 17. Netušila som, že sa raz televízia stane mojím druhým domovom. S krátkymi prestávkami som v nej už dvadsať rokov, pracujem ako dramaturgička v detskej skupine. Krátky čas som pôsobila v rozhlase, napísala som 35 rozhlasových hier a dramatických pásiem.

Mojou najväčšou vášňou je písanie prózy.  Na román som sa však nevedela odhodlať. Stále som mala pocit, že som na taký náročný žáner nedorástla, až ma predbehli stovky iných autoriek. A to ma vyprovokovalo k napísaniu prvého románu, aj keď to bola skôr novela, v roku 2002. A odvtedy mi vyšli ďalšie knižky. Rodili sa ako jablká na jabloni, rok po roku. Mojím snom bola knižka v tvrdej väzbe. Splnil sa mi až v roku 2011, keď vo vydavateľstve Remedium vyšla knižka Hľadám muža na zjedenie. Potom som zakotvila vo vydavateľstve Marenčin PT a v tom istom roku vyšiel titul Čo na ňom vidíš, o rok neskôr Musíš mi veriť a voľné pokračovania Neverím ti a Milenec na úver. V týchto dňoch sa usalašila na pultoch kníhkupectiev knižka Nič nemusím. Neskromne musím podotknúť (veď kto vás pochváli, ak nie vy sami), že je to azda to najlepšie, čo som pre dospelého čitateľa napísala. Napätie, láska, nenávisť, erotika, vyhrotené situácie, nečakané rozuzlenie.

Veľmi blízka mi je detská tvorba. Knižka Zebra na ceste učí deti, ako sa správať na ceste. Jej voľné pokračovanie Stoj, zebra! vyjde vo vydavateľstve Fortuna Libri. Som pyšná na to, že bájky nepíše žiadna slovenská autorka (aspoň o tom neviem) a že mi začiatkom leta vyjde v tomto vydavateľstve knižka Bájky a veselé príbehy o zvieratkách. Na vydanie čaká aj knižka veselých rozprávok Prečo má žirafa dlhý krk. Deti majú rady humor a mne je tiež veľmi blízky. Tak dúfam, že ich nesklamem.